Status stars

Miles & More Status Stars
Voor trouwe Frequent Travellers, Senators en HON Circle-leden

Miles & More Status Stars
Tot 5 sterren op servicekaarten en kofferlabels


Wat zijn de Status Stars?

Miles & More-leden die al langere tijd een klantenstatus hebben bereikt, kunnen genieten van een nieuwigheid: de Status Stars. Deze sterren zijn in de toekomst te vinden op de Miles & More-servicekaarten en kofferlabels van Frequent Travellers, Senators en HON Circle-leden.


Hoe komt men in aanmerking voor Status Stars?

Het aantal sterren is gebaseerd op het aantal dagen dat u statuslid van Miles & More was of bent. Eén dag als Frequent Traveller komt overeen met één punt, een dag als Senator komt overeen met twee punten en een dag als HON Circle-lid met drie punten.


Hoeveel Status Stars kan men verkrijgen?

Vanaf 5.000 punten ontvangt u één ster, vanaf 10.000 punten twee sterren, vanaf 15.000 punten drie sterren, enz. In totaal kunt u maximaal 5 sterren ontvangen. Nadat u een ster hebt bereikt, wordt dit trouwens onmiddellijk in uw persoonlijke online-statuslounge aangeduid.


Wat moet ik nog weten?

Als u tijdens de looptijd van uw status een ster bereikt, wordt deze ster bij de volgende verlenging van uw status op uw Miles & More-servicekaart gedrukt.

Ook wanneer u als Frequent Traveller, Senator of HON Circle-lid van status verandert, blijven de sterren op uw Miles & More-servicekaart staan. De blauwe Miles & More-servicekaart heeft geen sterren. De sterren vervallen niet en worden opnieuw op de kaart vermeld wanneer uw status wordt verlengd.

Alle details